Friday, May 24, 2024 14:49

Invitation til julehygge & MTB

Søndag d. 19. december
Vi “H”julehygger med en frisk MTB tur og efterfølgende Gløgg og ævleskiver.

Vi starter med en runde i Hareskoven, alle kan være med uanset niveau, så trop talrigt op. Vi mødes køreklar kl. 10.30 ved Hareskovhallen og kører samlet derfra, det er ikke ment som hård træning men en fælles hyggetur i skoven. Vær ikke bange for du ikke kan følge med, vi laver evt. 2 hold og vi venter og samler op efterhånden, turen varer ca. 1½ time. Det er muligt at bade i Hareskovhallen efterfølgende, husk at medbringe låseandordning til din MTB.

Har du ikke mulighed for at komme kl. 10.30, er du meget velkommen til at komme direkte til hygge derefter, bare skriv det ved tilmeldingen.  Kan du ikke cykle, så duk op med løbesko og få udleveret et o-løbskort med poster, (der er ingen undskyldinger for ikke at møde op) :-).

Tilmelding sker her : http://www.wateam.dk/Aktiviteter/VisAktivitet.asp?id=916

Kl ca. 12-12.30 samles vi til Gløgg og ævleskiver i hallen, vi hygger en times tid. Vi håber på et stort fremmøde med aktivitet og masser af hygge. Du er velkommen til at tage familie og/eller vedhæng med.

Med Venlig hilsen Margit (på vegne af WAT)

Comments are closed.